bestemmer seg for sitt neste

Comments · 217 Views

Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Maillot Foot Usine Pas Cher, Maillot De Foot <br> <br> <br> <br>33-åringen har vunnet billige fotballdrakter for sitt neste trekk


Villa overlevde til slutt nedrykkFotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Fodboldtrøjer

united ble sett på som de fotballdrakter til barn england tar imot danmark

 

Midtbanespilleren fikk strålende kritikker for sine opptredener i Villa, og det var forventet at hvis de rykket ned, ville han se etter å dra.

United ble sett på som de favorittene for signaturen hans, men Villa overlevde til slutt nedrykk på den siste dagen i sesongen.

Og Grealish beviste sin lojalitet mot Villa ved å signere en ny kontrakt tidlig på sommeren, og avslutte all spekulasjon om at han potensielt skulle dra.

fotballdrakter

Det er ikke første gang Grealish vekker interesse fra noen av topplagene i Premier League.

billige fotballdrakter

Tilbake da Grealish først brøt ut på scenen, var Tottenham sterkt interessert i å signere ham, men det ble aldri noe av det.

fodboldtrøjer

Grealish sparket aldri oppstyr for å forsøke å tvinge et trekk bort fra sin barndomsklubb, og Collymore har berømt ham for det.

fodboldtrøjer

Liverpool kjenner alt for godt ferdighetene som Grealish besitter etter at han hjalp Villa med å rive de forsvarende mesterne 7-2 før internasjonal pause.

Han ga et hat-trick for assistenter, samt å score et brace for å hjelpe Villa med å opprettholde 100-årsrekorden for å starte kampanjen.

Denne forestillingen ble etterfulgt av at Grealish tjente sin første start for England etter å ha tatt den kontroversielle beslutningen om å bytte fra Irland for fem år siden.

Han imponerte i 3-0-seieren over Wales, og ga assist til Dominic Calvert-Lewins åpner før han ble kåret til kampens mann.

Og 25-åringen håper å være med igjen på onsdag når England tar imot Danmark.

 

Comments