klare det stigende antal

Comments · 486 Views

Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Børn, Køb Fodboldtrøjer, Koszulki Piłkarskie

foranstaltningen, der er fodboldtrøjer med navn spillet bag lukkede døre

 

det kan klare det stigende antal

 


Den engelske fodboldliga vilBillige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Børn, Køb Fodboldtrøjer, Koszulki Piłkarskie

foranstaltningen, der er fodboldtrøjer med navn spillet bag lukkede døre

 

Den engelske fodboldliga vil gennemføre udbredt koronavirus-test med alle 72 klubber i næste uge.

Foranstaltningen, der er planlagt før stigningen i sager over hele landet i denne uge, vil se en fuld runde af obligatoriske tests rullet ud, der starter den 4. januar.

Mere end 40 spil er blevet afvist i EFL i den sidste måned på grund af coronavirus-omstændigheder, med yderligere ni kampe udsat tirsdag aften.

EFL tester, i modsætning til Premier League, ikke sine spillere regelmæssigt, men er afhængige af, at de rapporterer symptomer og på sporing af kontrakt.

Billige Fodboldtrøjer

Organisationen planlægger ikke at indføre mere regelmæssig obligatorisk koronavirus-test, som hvis de udføres to gange ugentligt vil koste hver klub ca. £ 10.000 pr. Uge.

Fodboldtrøjer Børn

Bølgen af ​​EFL-test kommer foran et antal af sine klubber, der forbereder sig til FA Cup tredje runde, der afholdes fra 8. januar.

Køb Fodboldtrøjer

EFL har instrueret klubberne om at minimere den tid, spillende og ikke-spillende personale bruger indendørs - som inkluderer brugen af ​​fitnesscentre, omklædnings- og cateringfaciliteter.

Koszulki piłkarskie

På trods af dette er EFL overbevist om, at det kan klare det stigende antal spil, der skal udsættes på grund af coronavirus-sager.

I mellemtiden diskuterer Premier League ikke muligheden for en afbrydelse for at standse sæsonen midt i en stigning i sager om coronavirus i spillet.

Imidlertid mener Rochdale's klublæge, Wesley Tensel, at stop af fodboldsæsonen kan være i det bedste for alle klubber.

I mellemtiden siger Peterborough United-ejer, Darragh MacAnthony, at League One og Two sæsoner kan forlænges indtil slutningen af ​​maj, så den koronavirus-hit-kampagne kan afsluttes.

Sæsonen 2019/20 i League One og League Two blev begrænset i juni i år midt i Covid-19-pandemien med bekymring for, at den aktuelle kampagne kunne blive påvirket på samme måde i en hurtig stigning i coronavirus-sager.

Finalebordet blev bestemt på en point-per-metode metode, hvor play-offs derefter blev spillet bag lukkede døre.

fotbollströjor

fotballdrakter

real madrid Fodboldtrøje til Børn

Sverige Matchtröja Med Eget Tryck

Valencia Fußballtrikots

Comments