Manchester United efterlod

Comments · 630 Views

det blev rapporteret, at polyester fodboldtrøjer madrid under jose mourinho

Manchester United efterlod det sent atdet blev rapporteret, at polyester fodboldtrøjer madrid under jose mourinho

 

Manchester United efterlod det sent at forsøge at stjæle Gabriel Magalhaes under Arsenal og næbte ham om at udskyde en flytning til det nordlige London.

Det blev rapporteret, at United tilbød Gabriel en betydelig kontrakt for at lokke ham til at flytte til Old Trafford.

Men forsvareren har nu valgt Arsenal og er klar til at blive en regelmæssig under Mikel Arteta i hjertet af deres forsvar.

Spilleren var i London Colney på mandag og forventes at gummistemple sit træk til Emirates overhængende.

Fodboldtrøjer Børn

Han blev derefter lånt tilbage til Ligue 1-siden for at fremme sin udvikling, og nu er han endelig klar til at spille på sin nye side.

Køb Fodboldtrøjer

Imidlertid kunne tingene have fungeret anderledes. United var interesseret i centerbacken, og Saliba blev for sin del 'smigret' af deres interesse.

fotballdrakter på nett

Og han var 'fokuseret' på Arsenal, da Gunners længe havde haft interesse i ham og tilbød ham noget mere konkret end deres rivaler.

maillot de foot

Ole Gunnar Solskjaer ville underskrive Jadon Sancho for 12 måneder siden, kun for hans holds manglende evne til at sikre sig Champions League-kvalifikation til at tælle imod dem.

Elfenbenskystens internationale havde blomstret i Ligue 1 og med United, der ville have en højrekant, tænkte han på at underskrive ham.

Det efterlod Arsenal med en fri vej til Pepe, men selvom han havde nogle gode øjeblikke for Gunners, har hans underskrift ikke fungeret indtil videre.

Men han forlod det for sent på overførselsfristdagen med den tyske international, der allerede gav Arsenal ordet om, at han ville være med.

Ozil var en af ​​de bedste playmakere i verden på det tidspunkt, efter at have imponeret over Real Madrid under Jose Mourinho.


Real Madrid paita

Real Madrid tröja

maglie calcio

neue fußball-trikots

real madrid drakt

Comments